Server, Werkstation en Cloud

Backup oplossingen

Ontdek de waarde van onze Server-, Werkstation- en Cloudback-up oplossingen.

Uw bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde zijn. Daarom bieden we u een uitgebreide back-upoplossing voor uw servers, werkstations en cloudgebaseerde data, zo krijgt u rust, wetende dat uw gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een noodsituatie.

Met onze Server-, Werkstation- en Cloudback-up kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn tegen verschillende risico’s, zoals hardwarestoringen, menselijke fouten, malware-aanvallen of natuurrampen. We implementeren geavanceerde back-upstrategieën om ervoor te zorgen dat uw gegevens regelmatig en automatisch worden gekopieerd naar een veilige locatie.

Voor uw servers bieden we een robuuste back-upoplossing die uw volledige systeem- en applicatiegegevens beschermt. Hierdoor kunt u snel herstellen in geval van een serverstoring, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt en uw bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Voor uw werkstations bieden we regelmatige back-ups van uw belangrijke bestanden en mappen. Of het nu gaat om spreadsheets, presentaties, documenten of andere bedrijfskritische gegevens, we zorgen ervoor dat ze veilig worden opgeslagen en gemakkelijk kunnen worden hersteld, mocht dat nodig zijn.

Daarnaast bieden we ook back-upoplossingen voor uw Microsoft 365 gegevens. We begrijpen dat cloudgebaseerde gegevens ook gevoelig zijn voor verlies of beschadiging, daarom zorgen we ervoor dat deze regelmatig worden geback-upt, zodat ze veilig en toegankelijk blijven.

Onze back-upoplossingen omvatten ook functies zoals incrementele back-ups, waardoor alleen gewijzigde gegevens worden gekopieerd, wat de efficiëntie en snelheid van de back-upprocessen verbetert. Bovendien bieden we mogelijkheden voor het plannen van back-ups op tijdstippen dat uw systeembelasting minimaal is, om de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten niet te beïnvloeden.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden. We begrijpen dat gegevensverlies een ernstig probleem is, daarom bieden we de mogelijkheid om uw server back-ups regelmatig te laten controleren en testen om de betrouwbaarheid ervan te garanderen.

Kies voor onze Server-, Werkstation- en Cloudback-up en bescherm uw belangrijke bedrijfsgegevens tegen onvoorziene omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Andere diensten

IT ondersteuning en helpdesk

Gepland of op afroep

Server- en werkplekbeheer

Krijg grip op uw IT-omgeving