Server en Endpoint beveiliging

Managed Security

Ontdek de voordelen van onze Managed Security diensten.

IT-beveiliging is tegenwoordig een topprioriteit. Daarom bieden we u onze Managed Security oplossingen aan. Hiermee zorgen we ervoor dat uw bedrijfsnetwerk en gegevens veilig zijn tegen de steeds evoluerende bedreigingen van vandaag de dag.

Met onze Managed Security diensten kunt u vertrouwen op de expertise van onze ervaren professionals om uw netwerk en gegevens te beschermen. We implementeren routers van Draytek en Ubiquiti, die bekend staan om hun betrouwbaarheid, prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties. Deze routers bieden een solide basis voor uw netwerkbeveiliging en stellen ons in staat om uw netwerkverkeer te bewaken, bedreigingen te identificeren en te blokkeren, en uw netwerk te beheren op een veilige en efficiënte manier.

Daarnaast implementeren we beveiligingsoplossingen van ESET en Sentinel One om uw systemen te beschermen tegen malware, virussen en andere kwaadaardige software. Deze oplossingen bieden geavanceerde detectie- en preventiemogelijkheden, evenals realtime bescherming tegen nieuwe en opkomende bedreigingen. Met ESET en Sentinel One kunt u erop vertrouwen dat uw endpoints, servers en cloudomgevingen veilig zijn en dat uw bedrijfsgegevens beschermd blijven.

Ons team van beveiligingsexperts staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom stemmen we onze beveiligingsoplossingen af op uw specifieke behoeften en compliance-eisen. Of u nu een klein bedrijf bent of een grotere organisatie, wij zorgen ervoor dat uw IT-beveiliging op maat is gemaakt voor uw specifieke situatie.

Kortom, met ons Managed Security aanbod kunt u vertrouwen op een robuuste IT-beveiliging.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw IT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Andere diensten

IT ondersteuning en helpdesk

Gepland of op afroep

Server- en werkplekbeheer

Krijg grip op uw IT-omgeving