Snel, veilig en up-to-date

Managed WiFi

Ontdek de voordelen van managed WiFi!

Een stabiel en betrouwbaar WiFi-netwerk is essentieel voor de moderne werkplek. Daarom bieden we u een WiFi-oplossing aan die voldoet aan al uw behoeften op het gebied van connectiviteit, prestaties en beveiliging.

Met ons Managed WiFi kunt u genieten van een zorgeloze draadloze ervaring. We nemen het volledige beheer van uw WiFi-netwerk uit handen, van ontwerp en implementatie tot monitoring en onderhoud. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een snel en betrouwbaar netwerk, zonder u zorgen te hoeven maken over technische complexiteit.

Onze ervaren technici zorgen voor de plaatsing en configuratie van de WiFi-toegangspunten, zodat u een optimale dekking en signaalsterkte krijgt in uw hele kantooromgeving. We passen de configuratie aan op basis van uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het ondersteunen van een groot aantal gelijktijdige gebruikers, het faciliteren van gasttoegang of het scheiden van netwerken voor verschillende afdelingen.

Naast prestaties is beveiliging een topprioriteit bij ons beheerde WiFi. We zorgen voor regelmatige updates van het WiFi systeem en kunnen bij onverhoopte problemen snel ingrijpen.

Ons team van deskundige technici staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden. Of het nu gaat om het oplossen van connectiviteitsproblemen of het aanpassen van netwerkinstellingen, wij zijn er om u te helpen.

Kortom, met ons Managed WiFi kunt u vertrouwen op een snel, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Andere diensten

IT ondersteuning en helpdesk

Gepland of op afroep

Server- en werkplekbeheer

Krijg grip op uw IT-omgeving